Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Το κορίτσι με τα πορτοκάλια.



Τελείωσα το πρώτο βιβλίο για το καλοκαίρι!Ο συγγραφέας είναι Nορβηγός (έχω μια ιδιαίτερη αγάπη για τη Νορβηγία μετά από erasmus εκεί)
και έχει γράψει και "Ό κόσμος της Σοφίας" αγαπημένο βιβλίο.
Το βιβλίο διαβάζεται πολύ εύκολα, είναι μια όμορφη ιστορία αγάπης που στο τέλος θέτει και κάποια φιλοσοφικά ερωτήματα. Είμαι αρκετά ρομαντική γι αυτό ίσως μου άρεσε το βιβλίο.Πιστεύω στον ένα και μεγάλο έρωτα, στην αγάπη και πως εκεί έξω στο κόσμο υπάρχει το άλλο μας μισό.................... τι γίνεται όμως όταν το είχαμε και το χάσαμε λόγω συνθηκών ..?


http://media.photobucket.com

18 σχόλια:

  1. Εκανες ερασμους στη Νορβηγία; Ποπο φοβερη εμπειρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν 4 χρόνια περίπου (Αχ περνάνε γρήγορα τα άτιμα) είναι μια πολύ όμορφη και ιδιαιτερη χώρα!Τέλεια εμπειρία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλή φαινεται η επιλογή σου!!θα την δοκιμασω και γω!thanks!!!

    http://fashionablylonely.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Ο κοσμο της Σοφιας" οντως αγαπημενο!
    Σημερα πηρα το μεσα απο τον σκοτεινο καθρεφτη!Η επομενη αγορα μου πιθανοτατα να ναι αυτο που προτεινεις.
    Αν τον χασαμε μηπως δεν ηταν τελικα το αλλο μας μισο?Γιατι ειτε δεν ισχυει το ιδιο και για τον αλλο ειτε δεν το εκτιμησαμε αρκετα και το αφησαμε να φυγει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαν το κοσμο της σοφιας δεν ειναι αλλα διαβαζεται πολυ ευχαριστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. exw akousei gia to koritsi me ta portokalia...
    to allo miso den to xaneis ....etsi pisteuw isws na mhn htan pragmati to allo sou miso an xathike etsi apla !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. isos kai na min itan......giati alitheia pos katalaveneis oti kapoios einai to allo sou miso???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νομιζω πως με ανατριχιασες διοτι αυτη ακριβως η ερωτηση με βασανιζει εδω και παρα πολυ καιρο !! Ποτε δεν πιστευα σε αδελφες-ψυχες και αυτα τα χαζορομαντικα.Μεχρι που εμφανιστηκε μπροστα μου και εζησα το ΑΠΟΛΥΤΟ...Αυτο που δε μπορεις να περιγραψεις ...Τον απολυτο ερωτα, την απολυτη αγαπη, το να λες στον αλλον ''i love you so much that hurts'' και να ειναι οντως αληθεια ( παρολο που τα κοροιδευες αυτα πριν ). Αφου χασεις λοιπον κατι τοσο μεγαλο και σπουδαιο, αυτο που ψαχνουν οι παντες σ ολη τους τη ζωη, τι γινεται ? τι μπορει να επακολουθησει για να επισκιασει αυτο που εζησες ? Πω πω τι μου κανες βραδυατικο, θα παω να το αγορασω ... Καλο βραδυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με έβαλες σε σκέψεις και ίσως το πάρω.Θέλω κάτι τέτοιο για το καλοκαίρι αλλά πολύ φοβάμαι μήπως με πιάσουν τα ρομαντικά μου καλοκαιριάτικα και μετά ποιος με ακούει! :Ρ

    Anyway,θα διαβάσω την περίληψη και ίσως το πάρω.Γλυκό ακούγεται :)

    Check out sweety:
    http://sweetmelodiesclothes.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αχ πόσο σε ζηλέψα τώρα.. και για το εράσμους και για την Νορβηγία.. όσο για το ερώτημα σηκώνει ολονύκτια συζήτηση.. αλήθεια μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρο οτι αυτό που νιώθεις άλλο μισό είναι αυτό..μας αφήνει ο σημερινός τρόπος ζωής να νιώσουμε, να δούμε τι αξία πραγματική έχει ο σύντροφός μας?
    όσο για το βιβλίο νομίζω ότι μπήκε πρώτο στην λίστα..
    Να έχεις μια υπέροχη εβδομάδα!
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. -Basili elpizo na kataferes nai koimitheis :p

    -sweet melody einai gliko vivlio!

    -moua einai mia xora pou a3izei na episkefteis!sikonei ontos sizitisi....kai den 3ero an pote mporeis na katali3eis kai kapou:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με πήγες πίσω περίπου ένα χρόνο! Πλέον μπορώ να σου απαντήσω με ευκολία ότι αν κάτι δεν συνέβη, τότε καλύτερα που δε συνέβη...αρκεί να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου ότι εσύ το κυνήγησες όσο μπορούσε. Επίσης αγαπάμε Gaarder! Έχω όλα σχεδόν τα βιβλία του (ακόμα και τα παιδικά) και αν και τα μισά του βιβλία είναι λίγο μάπες...συνιστούμε μετά βεβαιότητας το "Μέσα από το σκοτεινό καθρέπτη"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μέσα από το σκοτεινό καθρέπτη...θα μπει στη λίστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χμ... συμπάθα με, αλλά "Ο κόσμος της Σοφίας" είναι ίσως το μοναδικό βιβλίο που... σιχάθηκα! Και επειδή καταπιέζομαι να τελειώσω ό,τι αρχίζω, σπάνια αφήνω βιβλίο, ακόμα κι αν με ταλαιπωρεί! Και το διάβασα. Πίκρα! Πού να διαβάσω κι άλλο του ιδίου; :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. alitheia!!xaxa mipos den sou aresei kai poli i filosofia?
    an kai einai diaforetiko auto to vivlio....alla kalitera min paideuesai tzampa :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο κοσμος της Σοφιας ειναι που τελειωνω τωρα και ειναι υπεροχο! :D
    Θα το διαβασω κι αυτο αν ειναι ρομαντικο οπως λες, θα μ αρεσει.

    Ξερεις τι πιστευω για το αλλο μας μισο? Αν το βρεις δεν υπαρχουν συνθηκες που θα σε αναγκασουν να το χασεις, αν το βρεις τα παντα στον κοσμο θα σας θελουν μαζι. Μπορει να κανω λαθος ομως...

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. δεν πιστεύω πως υπάρχει μόνο ένα άλλο μισό για τον καθένα μας σε ολόκληρη γη!θέλω να πω έχω συναντήσει 2 εντελώς διαφορετικές κοπέλες διαφορετικής εθνικότητας κλπ που η εμφάνισή τους είναι πανομοιότυποι,σαν 2 σταγόνες νερό πώς να στο πω?

    λοιπόν είναι δυνατόν να βγήκαν 2 άνθρωποι ολόιδιοι και παρόλα αυτά να υπάρχει τόσο μικρή πιθανότητα να γνωρίσεις το άλλο σου μισό?

    νομίζω πως είναι τουλάχιστον απαισιόδοξο να πιστεύεις πως υπάρχει μόνο ένας άνθρωπος με τον οποίο ταιριάζεις απόλυτα και να μην ξέρεις καν σε ποια ήπειρο βρίσκεται.

    θέλω να πω..δεν είναι πως δεν είμαι ρομαντική,και ρομαντική είμαι κι ερωτευμένη και όλα τα συναφή. αλλά..it's not supposed to be that difficult,αυτό εννοώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

bloom