Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Σπίτι με αγάπη



Το πόσο αγαπώ αυτή την καρφίτσα δε λέγεται. Με το που την είδα στο μαγαζάκι δίπλα στο σπίτι μου την ερωτεύτηκα. Μου άρεσε τόσο πολύ αυτή καρδούλα στη σκεπή. Τι όμορφα που θα ήταν να μπορούσαμε να βάζαμε και στα αλήθινα σπίτια καρδούλες, αστεράκια ή ό,τι άλλο θα μας έκανε χαρούμενους! Δεν θα ήταν όμορφα;
Τα χειροποίητα πράγματα ,ειδικά από ανθρώπους που εκτίμας, είναι σπουδαία!
Καλό απόγευμα!

8 σχόλια:

  1. I love this pin!! i think it symbolizes family and love.. :) it's beautiful and meaningful!!
    page

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα στο χέρι μας είναι να βάλουμε και στο σπίτι μας καρδούλες αστεράκια και ότι μας κάνει να χαμογελάμε..γι αύτο δεν είναι τα σπίτια? Είναι πραγματικά πολύ όμορφη η καρφίτσα!
    φιλιά
    xo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντα στεκόμουν στις ζωγραφιές των παιδιών που έβαζαν καρδουλοπαράθυρα στα σπιτάκια τους. Φέτος ένας μικρούλης μού έφτιαξε το σχολείο με τέτοια καρδουλοπαράθυρα κι εμένα απ' έξω με πορτοκαλί κοτσίδες! χιχιχιχι! Δυστυχώς όμως δε μου 'χε βάλει παλάμες... Προσπάθησα περισσότερο και στην επόμενη ζωγραφιά είχα ΚΑΙ παλάμες! :):)
    Για τα σπίτια μας μάλλον χρειάζεται πολύ περισσότερη δουλειά. Θέλω όμως να πιστεύω πως μπορούμε, τελικά, να τα καταφέρουμε!

    Καλό καλοκαίρι και χάρηκα για τη συνάντηση :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. poly maresei h kokkinh skeph..oso gia to molybi einai ena kafe rilken!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. uperoxo kai gluko post!
    sto xeri mas einai na exume mia zesth kokkinh kardia pu xtupa kathe mera mesa sto spiti mas se trellous ksefrenous agaphsiarikous ruthmous!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

bloom