Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Φεύγω και αφήνω...


Φεύγω και αφήνω πίσω μου....... όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές,καλούς φίλους,άτομα με διάθεση για ζωή, καλό φαγήτο, ομόρφα και γραφικά τοπία. 10 μήνες πέρασα στο νήσι και τώρα ήρθε η ώρα να το χαιρετήσω. Σαν χθες θυμάμαι το πρώτο βράδυ που πήγα για ύπνο και από το κρεβάτι μου άκουγα το κύμα!!Ήταν σαν όνειρο,τόσο γαλήνια σε έκανε να νιώθεις τόσο κοντά στη φύση και στα απλά, όμορφα πράγματα της ζωής.Ένα τοπίο γραφικό, άνθρωποι απλοί, παρααδοσιακοί με τις τράτες του και τα φρέσκα ψάρια.Μπήκε μέσα στην καρδιά μου αυτό το νησί και έδωσα την υπόσχεση πως κάποια στιγμή θα γυρίσω για διακοπές. Δεν θα είναι το ίδιο βέβαια.
Πήρα το αέροπλάνο...οι 8 ώρες του πλοίου για Πειραία έγιναν μόλις 50 λεπτά.Ήθελα να αλλάξω αμέσως παραστάσεις να μην έχω τόσες ώρες να σκέφτομαι.
Στα αεροπλάνα νιώθω πάντα φόβο....και εντυπωσιασμό όμως για το πως κατάφερε ο ανθρωπος να ελαχιστοποιήσει τις αποστάσεις .
Μελαγχόλησα αρκετά αλλα οπώς λέει και μια καλή φίλη :πάμε για άλλα τώρα!!!!!!!!!!

7 σχόλια:

  1. Για άλλα. Σωστά. Εκείνα όμως θα τα θυμάσαι για πάντα, άκου κι εμένα την... παλιά. ;) Εμπειρίες συλλέγουμε από το... αγροτικό μας και αφήνουμε κομμάτια της καρδιάς μας σκόρπια ανά την Ελλάδα, να 'χουμε ν' αγαπάμε. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύχομαι να περάσεις ακόμη πιο όμορφα στην Αθήνα και να είσαι πάντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. efi mou se euxariasto!kai kali sou mera!alla thessaloniki girnao..eimai thessalonikia!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Leros..... :)4 ores apo rodo!mia xronia ta ematha kala ta dodekanisa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

bloom